Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Bashkëpunim dypalësh Shqipëri - Francë për zbatimin e projekteve në zhvillimin e qëndrueshëm rural.

Bashkëpunim dypalësh Shqipëri - Francë për zbatimin e projekteve në zhvillimin e qëndrueshëm rural. Mbështetje strategjike të bujqësisë shqiptare drejt CAP.

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural - Ambassade de France en Albanie

Milva Ekonomi: Ishte kënaqësi për mua të prisja në takim ambasadoren e Francës në Shqipëri Elisabeth Barsacq me të cilën biseduam mbi bashkëpunimin dypalësh në zbatimin e projekteve në zhvillimin e qëndrueshëm rural. Vlerësova mbështetjen e Francës në procesin e integrimit, si dhe në mbështetjen strategjike të bujqësisë shqiptare drejt CAP

Burimi:  Fondacioni "Blegtoria dhe Bujqesia Shqiptare"

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin