Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Aleandro Wine Shop Korçë!

Aleandro Wine Shop Korçë!

Dyqani me i ri i verërave të një cilësie të lartë vjen edhe qytetin e Korçës! Verërat dhe Spirits më të njohura në botë, tashmë do ti gjeni pranë jush! Ne ju garantojmë cilësi, në atë çka ju dëshironi të provoni dhe të shijoni! Me markat me prestigjioze ne botë, ju do të realizoni dhuratat tuaja ideale! Ejani dhe na vizitoni në Aleandro Wine Shop Korçë!
________________________________________
Adresa: Pazari i Vjetër, Korcë.
Tel: +355 69 208 7381
www.alehandrodistribution.com

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin