Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

AG 2017

Asambleja e 5 vjetore e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë France Shqipëri u mbajt ditën e enjte më datë 26 janar 2017, në Hotel Sheraton.

Mbledhja e Asamblesë u shoqerua me nje koktejl në të cilin moren pjese personalitete të politikës dhe biznesit. Gjithashtu na nderuan me pjesemarrjen e tyre Ministre, Znj. Milena Haritor, Ambasadori i Francës në Shqipëri, Z. Bernard Fitoussi, Zv. Kryetar i Bashkise se Tiranes, ​Znj. Brunilda Paskali.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin