1 EUR

123,91 ALL

Actualités

Komunikim- Shtypi

ICTS Albania - Profili i Kompanisë

Si lider i tregut, ICTS Albania ofron shërbim të integruar të sigurisë në Aeroporte, Linja Ajrore, Detare dhe në Sigurinë e Përgjithshme. Gjithashtu, Kompania ofron ekspertizën dhe njohuritë e saj unike në Trajnime, Konsulencë & Auditime. ICTS ka...

All news

Regjistrohuni në newsletter - in tonë !

Ju do të merrni çdo muaj një përmbledhje të të gjitha lajmeve ekonomike dhe anëtarëve tanë për të lehtësuar aktivitetin tuaj në të gjithë sektorët dhe fushat e ekspertizës të mbuluara nga rrjeti.

Numëratori i anëtarëve

Shiko

Le MAG

No items to display

Përse të anëtarësohesh në CCIFA?

Logot e Anëtarëve tanë