Ylliad Sh.p.k

Ortenca Hoxha 

Administrator

  • Adresa: Blvd. "Dëshmorët e Kombit", Kulla Binjake Nr. 1, Kati 7, Tiranë, Shqipëri
  • Adresa e emailit: ortenca.hoxha(@)wenerg.org
  • Numër kontakti: +355699674577
  • Aktiviteti: Konsulenca dhe zbatimi i projekteve në sektorin e energjisë
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin