Asambleja e Përgjithshme 2017

Asambleja e 5 vjetore e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë France Shqipëri u mbajt ditën e enjte më datë 26 janar 2017, në Hotel Sheraton. Mbledhja e Asamblesë u shoqërua me një koktejl në të cilin morën pjese personalitete të politikës dhe biznesit. Gjithashtu na nderuan me pjesëmarrjen e tyre Ministre, Znj. Milena Haritor, Ambasadori i Francës në Shqipëri, Z. Bernard Fitoussi, Zv. Kryetar i Bashkisë së Tiranës, ​Znj. Brunilda Paskali.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.facebook.com/pg/Chambre-de-Commerce-et-dIndustrie-France-Albanie-177204652426722/photos/?tab=album&album_id=758302994316882 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin