Asambleja e Përgjithshme 2016

Asambleja e 4 vjetore e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë France Shqipëri u mbajt ditën e enjte më datë 18 shkurt 2016, në Hotel Diplomat. Mbledhja e Asamblesë u shoqërua me një koktejl në të cilin morën pjesë personalitete të politikës dhe biznesit. Gjithashtu na nderuan me pjesëmarrjen e tyre Guvernatori i Shqiperise, Z. Gent Sejko, Këshilltari i parë i Ambasadorit të Francës në Shqipëri, Z. Didier Guilbert

www.facebook.com/media/set/

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin