Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Vizita në Tiranë e Ministrit të Brendshëm Bruno Le Roux më 28 shkurt 2017

Ministri u takua me homologun e tij, Z. Sajmir Tahiri, me të cilin pati një diskutim të gjatë dhe operativ. Ata ecën në këmbë nga Ministria e Brendshme deri në qendër të Tiranës, për të vizituar Sallën operative të Policisë së Shtetit para të cilës të dy ministrat dhanë deklaratat për shtyp. Z. Tahiri i ofroi një drekë delegacionit francez për të vazhduar diskutimet.

Burimi: http://www.ambafrance-al.org/Vizita-ne-Tirane-e-Ministrit-te-Brendshem-Bruno-Le-Roux-me-28-shkurt-2017 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin