Aktualitetet e anetareve

Turneu prezantues "Të studiosh në Francë" - Ambasada Franceze në Shqipëri në bashkëpunim...

Ambasada Franceze në Shqipëri në bashkëpunim me zyrën Campus France Shqipëri, organizon takime me gjimnazistë, prindër dhe mësues të frëngjishtes me qëllim prezantimin e sistemit të lartë arsimor në Francë.

Face Book : https://www.facebook.com/campusfrance.shqiperi/ 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin