Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Soir​ée ​française

Shqipëria e dashuron Francën. Guzhina franceze është shumë e vlerësuar. Për të festuar këtë lidhje të veçantë mes Francës dhe Shqipërisë, Dhoma jone organizoi  më 24 Maj, 19h30 në Restorant Diplomat një darkë me menu franceze! Miqte tani erdhen  vetëm ose të shoqëruar nga të familjes, miq apo kolegë!

 

Para dhe pas darkës, në një kontekst dhe një ambient të  jashtëzakonshëm, sipërmarrësit munden të shtojnë rrjetin e tyre, të takojnë klientët dhe partnerët e tyre të ardhshëm.

 

Me pjesëmarrjen e Ambasadorit te Francës, Shkëlqesisë së tij, Z. Bernard Fitoussi

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin