Aktualitetet e anetareve

Se shpejti! NJE DITE MBI TREGUN SHQIPTAR, PARIS

 Business France, Agjencia franceze per zhvillimin e biznesit jashte Frances nen patronazhin e Ambasades franceze ne Tirane, ne bashkepunim me AIDA dhe CCIFA, organizon diten e enjte, 20 nentor 2014 “Nje Dite mbi Tregun Shqiptar”, ne Paris. 

Ne kete event jane te ftuar te gjitha kompanite franceze qe deshirojne te eksportojne ose te investojne ne Shqiperi. 

Paneli i perbere nga pala shqiptare : Ministrat Milva Ekonomi, Ambasadori i Frances, Bernard Fitoussi, Drejtori i AIDA, Genti Beqiri, Kryetari i CCI FA, Julien Roche

Si edhe,  Axel BAROUX, Drejtori Eksekutiv Réseau international, Business France, etj, do te diskutojne mbi situaten ekonomike ne vend si edhe per mundesite qe ofron tregu yne.


Ju do te keni mundesine te takoheni me drejtuesit e kompanive te ndryshme ne France gjate drekes-bufe si edhe takimeve B2B gjate pasdrekes

Documentation

Download ATELIER_ALBANIE-NJE_DITE_MBI_TREGUN_SHQIPTAR.docx  (DOCX • 79 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin