Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Rikthim : Ekspozita "3 Harqet" e Claudy Pellaton dhe Enkelejd Zonja

Si pjesë e ekspozitës së tij të përbashkët me artistin shqiptar Enkelejd Zonjës në Muzeun Historik Kombëtar tëTiranës, skulptori Franche-Comté Claudy Pellaton kishte kënaqësinë për të paraqitur disa nga veprat e tij.

Ekspozita u zhvillua me pjesëmarrjen e rajonit Bourgogne Franche-Comte.

Burimi : https://al.ambafrance.org/Retour-en-image-Exposition-Les-3-arches-de-Claudy-Pellaton-et-Enkelejd-Zonja 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin