Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Panaire ndërkombëtare

 

 

 

Panaire në Turqi

Panairi: Nderkombetar i Mobilerise CRN IMOB

Panairi IMOB do të ekspozoi edhe një herë orenditë më të bukura për shtëpi, dizenjot e brendshme dhe tendencat e mobileve globale në mes të 23 dhe 28 janarit 2018 bashkëpunim me MOSFED. IMOB ofron mundësi unike për kompanitë e mobiljeve për t'u takuar me profesionistë nga vende të ndryshme dhe për të rritur volumin e tyre të biznesit për shumë vite.

Panairi:  AGROEXPO 2018

Agroexpo 13 është ekspozita më e madhe bujqësore dhe blegtorale e Turqisë do të mbahet nga data 1-4 Shkurt 2018 / Fuar Izmir Turqi ne të do te ekspozohen:
- Mekanizimet dhe teknologjitë bujqësore.
-Teknologjia e serrave ...

Panairi: ISK-SODEX 2018
 

Panairi ISK-SODEX 2018 është ekspozita ndërkombëtare e sistemeve të kondicionimit, ngrohjes, ajrimit, pompave, pajisjeve të trajtimit të ujit, të energjisë diellore etj.  Edicioni i ardhshëm i ISK-SODEX Istanbul do të mbahet në Qendrën e Konventës dhe Kongresit të Panairit Tüyap, më 7-10 shkurt 2018.

Panairi: Expo Pishina 2018

Expo Pishina 2018, një event biznesi për sektorë e pishina, sauna dhe SPA do të organizohet në Qendrën e Kongreseve dhe Kongreseve të Panairit të Tuyap midis datave 7-10 shkurt 2018. Si çdo dy vjet, Pool Expo 2018 do të organizohet njëkohësisht me më të madhin HVAC & R Ekspozita e Rajonit të Eurasia, ISK-SODEX Stamboll...

Panairi: Ndërkombëtare për motoçikletave, biçiklete dhe aksesorë

Në panairin e fundit tregtar, 265 ekspozues zunë vendin e tyre në sheshin e tregtisë me 16.938 metra katrorë, e cila priti mbi 103.000 vizitorë profesionistë nga Evropa Juglindore, Lindja e Mesme, Afrika Veriore, Rusia, Azia Qendrore, Turqia dhe vendet fqinje...

Panaire të tjera

Konferenca Cybertech

Në datat 29-31 Janar 2018 në Tel-Aviv, Izrael do të organizohet konferenca Cybertech. Cybertech ëshë një ekspozitë e rëndësishme për teknologjinë e cila u ofron pjesëmarrësve një mundësi unike dhe të veçantë për t'u njohur me inovacionet dhe zgjidhjet më të fundit të prezantuara nga komuniteti kibernetik ndërkombëtar.

Forumi i Biznesit : “Misioni i sipërmarrjes në Shqipëri”

Në datat 18 - 19 shkurt 2018, do të organizohet nga Confindustria në bashkëpunim me ICE, ABI dhe partnerët e tjerë, nën kujdesin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik Italiane “Misioni i sipërmarrjes në Shqipëri” për të thelluar mundësitë tregtare dhe investuese për kompanitë italiane...

 

Forumi i biznesit: “Ceramica Innova”, Spanjë

Në datat 5 deri në 9 shkurt 2018, do të organizohet në Valencia, Spanjë forumi ndërkombëtar “Ceramica Innova”. Ky event organizohet për të 6-in vit radhazi dhe është një ndër eventet më të rëndësishëm në sektorët: ndërtim, arkitekturë dhe qeramikë...

"Konkursit Ndërkombëtar të Verës"

“Konkursi Ndërkombëtar i Verës” i Monde Selection, i cili do të zhvillohet në 19-20 prill në Bruksel, njihet nga Bashkimi Evropian dhe organizohet nën kontrollin e Menaxhimit të Përgjithshëm, Kontrollit dhe Ndërmjetësimit të Shërbimit Federal të Ekonomisë Publike...

                                Panairi: "Vinexpo Hong Kong"

 

Zhvillohet në datat 29-31 maj 2018, panairi Vinexpo Hong Kong, i cili do të presë një numër të madh prodhuesish dhe blerësish të verës nga e gjithë bota. Ky është një nga panairet më të rëndësishëm në botë dhe ky edicion shënon përvjetorin e 20-të të organizimit të tij...

READY TO SHOW

Ju informojme per edicionin e radhes te READY TO SHOW, i vetmi panair ne Itali per veshje, trikotazh dhe aksesore. Ky panair do te mbahet ne Milano nga data 6 deri me 8 Shkurt 2018 tek Superstudio Più, Rruga Tortona 27, tek lagjja e re Milanese e modes...

Panairi: TEKNO HOTEL EXPO 2018

Pas një edicioni të dytë të suksesshëm, TEKNO HOTEL EXPO kthehet në Tiranë, Shqipëri gjatë 23-25 ​​shkurt 2018. Me mbi 2500 profesionistë nga hotele, bare dhe restorante nga e gjithë bota dhe vendi  do të jenë të pranishëm në këtë event kaq të rëndësishëm për sektorin e mikpritjes Hoteleri –Turizmit dhe jo vetëm...

Ftesë për pjesëmarrje në ekspozitën e parë ushqimore: First Belt and Road International Food Expo (Hong Kong) 

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës  ju fton të merrni pjesë në Ekspozitën e parë ushqimore “FIRST BELT AND ROAD INTERNATIONAL FOOD EXPO (HONG KONG) (BRIFE), e cila do të mbahet në Hong Kong, në datat 27-29  qershor 2018. Kjo ekspozitë synon të krijojë një 

 Për më shumë info : http://ccidr.al/njoftime/panaire/

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin