Aktualitetet e anetareve

Dhoma

NJË DITE MBI TREGUN FRANCEZ; 24/11/2016

Të nderuar anëtarë dhe miq,

CCI France Albanie në bashkëpunim me  Ministrinë e Bujqësisë Francë, Business France Ballkan, Ambasadën e Francës në Tiranë (Shërbimi Ekonomik dhe SCAC) Ministria e Bujqësisë Shqiptare, AIDA, Agjensia Shqiptare e Zhvillimit, organizoi NJË DITË MBI TREGUN FRANCEZ dhe KASH (Këshili I Agrobiznesit Shqipëtar)  ditën e enjte, 24 nëntor në Tiranë organizuan

NJË DITE MBI FRANCËNditën e enjte, 24 nëntor në Tiranë

Qëllimi i eventit ishte të jepte informacion mbi ekspertizën franceze, kompanitë franceze dhe ato shqiptare të takohen me partnerët e tyre të ardhshëm dhe të jepet informacion mbi sektorin bujqësor në Shqipëri. 

Takimet BtoB u organizuan ndërmjet kompanive importuese / shpërndarëse / fermerëve /  për prezantimin e kompanive franceze me ato shqiptaret.

Me prezencën e Ekselencës së tij, Ambasadorit Francez në Shqipëri, Z.Bernard Fitoussi,
 Z.Edmond Panariti, Ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, 
M.Thierry Bailiet dhe Z.Chrisophe Delebarre Përfaqësues të Federates Kombëtare të Kooperativave Bujqësore (FNCUMA),
Znj.Florence Morales dhe Znj.Stéphanie Duchet, përfaqësuese të l’INAO,
Znj.Liljana Isakaj, Kordinatore e ADAD Malore, Shoqata e Prodhuesve,
Z.Alain Lançon,  përfaqësues i institututit bujqësor në Paris,
Z. Agim Rrapaj, President i Këshillit të Agrobiznesit Shqipëtar (KASH),  
Z.Frederic Blanc, CEO i Societe Generale, 
Z.Antonije Marinoski, zëvendës drejtor i Societe Generale, 
Z. Genti Beqiri, Drejtor i AIDA 
Z. Pierre Lignot, Drejtor i Ballkanit Bussiness France
Znj.Mirela Mata, Shërbimi Ekonomik në Ambasaden Franceze dhe 
Znj.Blerina Kazhani, drejtoreshë e CCIFA

Plus 120 fermerë shqiptarë nga të gjitha rajonet e vendit të cilët morën pjesë në këtë konferencë. 

Me mbështetjen e “Maison Albanie en France“, të cilën e falenderojmë.  

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin