Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Lojërat Olimpike të së ardhmes: Paris 2024 dhe Los Angleles 2028 - Korrikun e kaluar Komiteti Olimpik Ndërkombëtar ka vendosur të përcaktojë dy vendet....

Lojërat Olimpike të 2024-ës do të zhvillohen në Paris, ndërsa ato të 2028-ës do të zhvillohen në Los Angeles. Lajmërimi është bërë nga Lima, Peru.

Korrikun e kaluar Komiteti Olimpik Ndërkombëtar ka vendosur të përcaktojë dy vendet organizatore të Lojërave njëkohësisht në muajin shtator. Kryeqyteti francez, që ka organizuar deri tani dy Olimpiada, do të kthehet të presë Lojërat Olimpike 100 vite pas herës së fundit, në 1924-ën.

 

Source : http://telesport.al/lojerat-olimpike-te-se-ardhmes-paris-2024-dhe-los-angleles-2028/ 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin