Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Kryetari yne Julien Roche dhe Princi Sovran i Monakos, Lartësia eTij Albert II

Kryetari yne Julien Roche dhe Princi Sovran i Monakos, Lartësia eTij Albert II ne ambjentet e Oborrit Mbretëror në Shqipëri. Kjo është vizita e parë zyrtare e një monarku të Principatës së Monakos në Shqipëri

16 Tetor 2018

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin