Aktualitetet e anetareve

Publikime

Kryeministri Edi Rama, në Trieste me Presidentin Emmanuel Macron

Kryeministri Edi Rama, në Trieste me Presidentin Emmanuel Macronpër Europën që duam, rajonin tonë si pjesë e saj dhe rrugën europiane të Shqipërisë ku po përgatitet një mandat reformash e negociatash me Bashkimin Europian.

 

 

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10154945349066523/ 

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin