Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

​Konferencë: "Marrëdhëniet historike dhe diplomatike midis Francës dhe Shqipërisë që prej vitit 1912 deri në ditët e sotme"​

Konferencë: "Marrëdhëniet historike dhe diplomatike midis Francës dhe Shqipërisë që prej vitit 1912 deri në ditët e sotme" E hënë 15 maj ora 9:00 

Tek Ministria e Punëve të Jashtme Ministria shqiptare e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Francës në Shqipëri  organizuan  Konferencën « Marrëdhëniet historike dhe diplomatike midis Francës dhe Shqipërisë që prej vitit 1912 deri në ditët e sotme », të hënën më 15 maj, në orën 9, në Ministrinë e Punëve të Jashtme.  Gjuhët e konferencës : shqip, frëngjisht, anglisht.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin