Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Konferenca e Ambasadorëve

 Në orën 13:00 u mbajt sesioni i rradhës i "Konferencës së Ambasadorëve" pranë Tirana Business Park. 
Me praninë e Znj. Milva Ekonomi , Minister , Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit , Tregtisë dhe Sipërmarrjes u zhvillua një bashkëbisedim mes komunitetit të biznesit në vend , dhomave bilaterale të tregtisë dhe Ambasadoreve të vendit tonë, me qëllim promovimin e sipërmarrjes Shqiptare. 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin