Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

KONCERTI I FESTËS SË EUROPËS

KONCERTI I FESTËS SË EUROPËS

E dielë 8 maj ora 19.30
E hënë 9 maj ora 19.30
Tek Teatri i Operas dhe Baletit, Sheshi Skëndërbej

Nën drejtimin e Zotit Jacques Attali
“Himni i flamurit” – Himni kombëtar shqiptar nga Aleksandër Stavre Drenova (Asdreni)
"Simfonia e 8-të" nga Franz Schubert
"Ouverture - Le Freischütz" nga Carl Maria Von Weber

Nën drejtimin e Shefit të orkestrës, Mjeshtri Gérard Akoka
“Simfonia e 9-të e Ludwig Van Beethoven”

Soprano : Zonja Inva Mulla
Mezzo Soprano : Zonja Vikena Kamenica
Tenor : Zoti Klodian Kaçani
Bariton : Thilo Dalhmann

Orkestra dhe Kori i Universitetit të Arteve të Tiranës
Orkestra dhe Kori i Liceut artistic “Jordan Misja”
Orkestra e Radio Televizionit Shqiptar
Orkestra ushtarake e Ministrisë së Mbrojtjes
Kori i Teatrit të Operas dhe Baletit
Kori Europian i Tiranës


Manifestim i organizuar nga Fondacioni Kulturë Europë me mbështetjen e ambasadave europiane në Shqipëri dhe CCI France Albanie

Documentation

Download pgm_8_maj_VIP_shqip.pdf  (PDF • 2 MB) Download pgm_9_Maj_shqip.pdf  (PDF • 2 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin