Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

KONCERTI I FESTËS SË EUROPËS

Koncerti i Festës së Europës u zhvillua tek Teatri i Operas dhe Baletit, Sheshi Skëndërbej.

Kjo manifestim u organizua nga Fondacioni Kulturë Europë me mbështetjen e ambasadave europiane në Shqipëri.

Nën drejtimin e Zotit Jacques Attali

“Himni i flamurit” – Himni kombëtar shqiptar nga Aleksandër Stavre Drenova (Asdreni)

"Simfonia e 8-të" nga Franz Schubert

"Ouverture - Le Freischütz" nga Carl Maria Von Weber

Nën drejtimin e Shefit të orkestrës, Mjeshtri Gérard Akoka

“Simfonia e 9-të e Ludwig Van Beethoven”

Soprano : Zonja Inva Mulla

Mezzo Soprano : Zonja Vikena Kamenica

Tenor : Zoti Klodian Kaçani

Bariton : Thilo Dalhmann

Orkestra dhe Kori i Universitetit të Arteve të Tiranës

Orkestra dhe Kori i Liceut artistic “Jordan Misja”

Orkestra e Radio Televizionit Shqiptar

Orkestra ushtarake e Ministrisë së Mbrojtjes

Kori i Teatrit të Operas dhe Baletit

Kori Europian i Tiranës

Documentation

Download Celebration_of_Europe.pdf  (PDF • 10 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin