Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Karvani i famshëm i supermakinave GUMBALL 3000, në Tiranë !

Karvani i famshëm i supermakinave GUMBALL 3000, nga Riga në Mykonos 2017, kaloi nëpër Shqipëri dhe bëri një ndalesë  në kryeqytetin tonë.✌️ Në sheshin Nënë Tereza, u organizua një festë në pritje të karvanit. 150 supermakinat luksoze u drejtuan nga persona VIP të artit, muzikës, biznesit. Ata mbërritën në orën 19:00 dhe qëndruan deri të nesërmen paradite. DJ me famë botërore Afrojack ishte pjesë e karvanit  dhe bëri një performancë surprizë në mesnatë.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin