Aktualitetet e anetareve

Dhoma

"Goût de France/Good France" në Shqipëri

Darka gastronomike "Goût de France/Good France", do të mbledhë më 21 mars 2017 mbi 2 000 shefs në 5 kontinenete për të festuar gastronominë franceze. Ky aktivitet, në formën e një darke, nderon kuzhinën e mrekullueshme franceze, aftësinë e saj të inovacionit dhe vlerat që ajo përçon: e përbashkëta, kënaqësia, respekti i « të ngrenit mirë », për bashkëkohësit e saj dhe për planetin.

Ambasada e Francës organizon darkën gastronomike "Goût de France - Good France", më 21 mars 2017, ora 20:00, në Hotel Rogner. Darka do të propozohet nga Eric Duquenne, ish-shef i Presidentëve të Republikës franceze Jacques Chirac, Nicolas Sarkozy dhe François Hollande.

Menuja në shqip (PDF : 12.6 Mo)

Menuja në anglisht (PDF : 12.6 Mo)

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin