Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

FTESË PËR TË MARR PJESË NË FORUMIN E KINËS, 24 NËNTOR

I/E nderuar,

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Popullore të Kinës në Tiranë, organizon në datë 24 nëntor, ora 17.00, në ambientet e Pallatit të Kongreseve, Forumin Ekonomik Shqipëri-Kinë.

E pranishme në këtë forum do të jetë edhe Ambasadorja e Republikës Popullore të Kinës në Tiranë, SH.S ZNJ Jiang JU, Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Znj. Sonila Qato, Drejtoresha e AIDA, Znj. Brisida Shehaj, si dhe përfaqësuesit e bizneseve më të njohura kineze, që ju përkasin sektorëve të teknologjisë dhe IT, industrisë, dhe tekstileve.

Në këtë forum do të zhvillohen edhe takime B2B, një mundësi shumë e mirë kjo për të krijuar marrëdhënie tregtare bashkëpunimi me shtetin Kinez, ndaj lutemi që ftesën ta përcillni edhe tek anëtarët tuaj.

Bashkëlidhur në attach gjeni agjendën dhe listën e bizneseve kineze që do të marrin pjesë.

Për të qenë pjesëmarrës, duhet të konfirmoni sa më parë në adresën info(@)uccial.al

Me respekt,

Ines Muçostepa

Kryetar

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë 

Documentation

Download 2017..._____________________________________________20171030.pdf  (PDF • 116 KB) Download 20171115Agenda_of_Sino-Alb_Business-Matching_Event__Draft_.pdf  (PDF • 94 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin