Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Ftesë për pjesëmarrje në Panairin "Shqipëria punon tokën- Konsumo shqip", 29-30 nëntor 2017

“SHQIPËRIA PUNON TOKËN- KONSUMO SHQIP”

Dt 29-30 nëntor

 

I/E nderuar,

 

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, ju fton që në datat 29-30 nëntor 2017, të bëheni pjesë e panairit më të madh që ne organizojmë: “Shqipëria punon tokën- konsumo shqip”.

Panairi, i cili do të zhvillohet në të gjithë Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, do të bëjë bashkë të gjithë përfaqësuesit e sipërmarrjes, të cilët promovojnë vlerat dhe produktet shqiptare.

Ky panair do të suportohet nga Bashkitë kryesore të vendit, shoqatat, bizneset.

Kostot e pjesëmarrjes për të gjithë bizneset e vogla do të mbulohen nga organizatorët.

Më poshtë gjeni  programin e panairit.

Lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj sa më parë në adresën info(@)uccial.al


Me respekt,

Ines Muçostepa

Kryetar

 

Documentation

Download programi_SHQIPERIA_PUNON_TOKENn.pdf  (PDF • 123 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin