Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Co.Morning - Special speakers- Eglent Bici & Esmeralda Shehaj

Co.Morning Coffee 
Special Speaker: Eglent Bici & Esmeralda Shehaj


“It’s tangible, it’s solid, and it’s beautiful. It’s artistic from my standpoint and I just love real estate.” DonaldTrump

"Nje takim mes miqsh dhe bashkepunetoresh tek Tirana Bussiness Park. Do te jete nje atmosfere shume e kendshme ku do te flitet kryesisht per shitjet dhe zhvillimin e tregut te Pasurive te Paluajtshme ne Tirane dhe ne Shqiperi.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin