Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Asambleja e Përgjithshme e CCI France International, 27 Qershor 2017

 

 

 

 

Asambleja e Përgjithshme e CCI France International, 27 Qershor 2017

 Asambleja e Përgjithshme e 110 e CCI France International, (Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë jashtë Francës) u zhvilllua më 27 Qershor 2017.

 120 CCIFI në 90 vënde

Gjate Asamblesë u pranuan si anëtare vende si : CCI France Kazakistan, CCI France Kenia, CCI France Makao,  CCI France Letuani  dhe CCI France Guatemala.


CCI France Albanie, anëtare e CCI France International që nga 2013 u përfaqesua nga Kryetari i saj Julien Roche dhe Drejtorja Ekzekutive Blerina Kazhani.

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin