Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

3 harqet – ekspozitë pikture dhe skulpture

Ambasada e Francës në Shqipëri ka kënaqësinë t’ju ftojë në çeljen e ekspozitës të artistit francez Claudy Pellaton dhe të piktorit shqiptar Enkelejd Zonja, të shtunë 15 prill, ora 16:00 në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë.

Ekspozita do të mbahet nga data 15 deri në 26 prill.

JPEG

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin