Kantina “ARBËRI”

Rigers Kacorri 
Drejtor i Kantinës “ARBËRI”

Company Name: Kantina “ARBËRI”

Adresa: Ish Blloku i Magazinave Tregtare Rreshen Mirdite Albania

Email: info(@)kantina-arberi.com

Tel:  +355 2 162 2 486 / +355 69 2057553

Site: http://www.kantina-arberi.com/web/

Facebook: https://www.facebook.com/KantinaArberi

Instagram: https://www.instagram.com/kantina_arberi/

Twitter: https://twitter.com/Kantina_Arberi

COMPANY DESCRIPTION:

Kantina e verës “ARBËRI” fillon aktivitetin e saj në vitin 2003. E veçanta e prodhimit është varieteti i rrushit autokton shqiptar Kallmet. Ky rrush prodhohet në një zonë shumë të njohur për vreshtat dhe traditën e verës shqiptare.


E prodhuar në kodrat e larta të Bukmirës, nga 400-550m mbi nivelin e detit, njihen si vreshtat më të mira në të gjithë krahinën dhe përtej trojeve të saj.
Të mbjella në vitet 1969-1972 vreshtat e Bukmirës zënë një sipërfaqe prej 100ha, ku 60% është Kallmet dhe 40% varietete të tjera.
Vreshtaria e Bukmirës të dhuron një buqetë me aroma të këndshme dhe të ëmbëla të verës.

Kantina “ARBËRI” është një kompani e standarteve bashkëkohore. Plotëson parametrat Europiane dhe është e çertifikuar nga Kompania Italiane “ICDQ”, me Çertifikata nr 026/15 UNI 10854/15 dhe Çertifikata nr 035/15 UNI-EN-IS0 9001-2008.

 

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Vous débutez à l'export ?