Publications

[Translate to Français:] Inscrivez vous à notre newsletter !

Vous recevrez chaque mois le condensé de toute l'actualité économique franco-coréenne et de nos membres afin de faciliter votre veille dans tous les secteurs et domaines d'expertise couverts par le réseau.

CCIFA publikon materiale të ndryshme për anëtarët e saj, por gjithashtu dhe për të gjithë profesionistët që punojnë me Shqipërinë dhe në një mënyrë më të përgjithshme, me të gjithë personat që dëshirojnë të thellojnë njohuritë mbi vendin tone.

Publikimet periodike

  •  Numëratori
  •  Newsletter (France Albanie Express)
  • Weekly News ( Çdo të premte CCIFA do të publikojë "CCIFA Weekly News"- përmbledhja e shtypit javor e cila trajton çështjet aktuale të vendit si edhe aktivitetin javor të Dhomës. CCIFA Weekly News botohet nga CCI Francë Shqipëri me mbështetjen në veçanti të Zyrës së Shtypit të Ambasadës së Francës në Shqipëri.)

 

Publikime të tjera

  •  Guida– Hapat e parë të eksportuesve në Shqipëri.
  •  Shqipëria
  •  Çfarë i ka dhënë Franca botës ?
  •  Members directory 2018  

Forconi komunikimin tuaj me CCIFA : bëhuni reklamues !

Guida jonë media do ju prezantojë ofertat e CCIFA për t’ju reklamuar në publikimet tona ose në eventet tona.

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë në lidhje me publikimet e CCIFA na kontaktoni  në info(@)ccifa.al

[Translate to Français:] Notre dernier numéro FBC Insights

Aucun élément à afficher
Fermer

Vous débutez à l'export ?