eeeeee

Teodor Osoja

General Manager

Company name: EUROPARTNERS SHPK

Adresse : Rr. DritanHoxha, 137, 1025, Tirana, Albania

Tel: +355676005454

Site: www.eurocar.rentals / www.euro-travel.tours / www.bsit.al

Email: info(@)eurocar.al/ info@euro-travel / toursinfo(@)bsit.al

COMPANY DESCRIPTION:

EURO Partners SHPK e shtrin veprimtarinë e saj në disa fusha:

1. EUROCAR Rentals (Emër tregtar I Regjistruar): Makina me qira, shërbim TAXI, shërbim VIP.

2. EUROCAR (Emër tregtar i Regjistruar): Shitblejre automjetesh, pjesësh këmbimi, servis dhe konvertime automjetsh

3. EURO Travel & Tours (Emër tregtar I Regjistruar): Turizëm dhe udhëtime të organizuara, Organizim Eventesh dhe Turizëm shëndetësor

4. BSIT- Business Solutions for IT (Emër tregtar I Regjistruar): Shërbime IT, softe, licensa Microsoft, Sisteme IT, Platforma dhe zgjidhje të ndryshme për kompani dhe ente të ndryshme publike.

EUROCAR Rentals është një prej emrave më të rëndësishëm të tregut shqiptar të automjeteve me qira, përsa I përket vendit që zë në treg dhe cilësisë së shërbimit. Një zë I rëndësishëm në këtë veprimtari është shërbimi taxi, dhe shërbimi VIP për klientë me status të veçantë. Për klientët frankofonë, EUROCAR Rentals është pothuajse ekskluziv. Klientëve frankofonë ne ju ofrojmë edhe mundësinë e komunikimit dhe të dokumentacionit në frëngjisht.

EUROCAR përbën gjithashtu një degë të rendësishme të kompanisë. Nën këtë emër tregtar kompania mbledh dhe shet automjete të reja dhe të përdorura, pjesë këmbimi dhe kryen servise të niveleve të ndryshme. EURO Travel & Tours është një degë e rëndësishme e kompanisë. Përveç paketave turistike, biletave me çmim mjaft konkurues, udhëtimeve turistike të individëve dhe grupeve vendas dhe të huaj, në veprimtarinë e këtij sektori po zë gjithmonë e më shumë vend turizmi I shëndetit nëpërmjet të cilit kombinohet turizmi me paketat e kurimit në spitale me emër. BSIT- Business Solutions for IT, ofron shërbime IT, softwere, licensa Microsoft, sisteme IT, platform dhe zgjidhje të ndryshme për kompani dhe ente të ndryshme publike. BSIT është partner i Microsoft.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Vous débutez à l'export ?