Actus des entreprises

ZBULONI DYQANIN MË TË RI YVES ROCHER NË QËNDRËN TOPTANI Hyrja A (nga hotel Plaza) kati 0, dyqani i parë në të majtë.

Në mes të vrullit të punës së përditshme, dyqani Yves Rocher në qendrën tregtare TOPTANI ju mirëpret për një pushim bukurie. Me më shumë se 50 vjet përvojë, Yves Rocher i ofron lëkurës tuaj të gjithë mirësinë e natyrës, risit më të fundit nga zhvillimet e kozmetikës dhe garancinë tuaj me produkte të cilësisë së parë me çmimet më ekonomike. Mbi 700 produkte bukurie për të zgjedhur në dyqanin tuaj të bukurisë Yves Rocher si: Përkujdesi i Fytyrës dhe i Trupit, Parfume dhe Makiazhe.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Vous débutez à l'export ?