Gjetja e klientëve të rinj

Gjetja e klientëve të rinj është zemra biznesit tuaj

Të nderuar anëtarë,

Duke filluar nga sot, ju mund të gjeni klientët tuaj në 123 vende te botes dhe të kontaktoni drejtpërdrejt me të gjithë anëtarët e dhomave franceze (rreth 35.000)
 

Kontaktet tuaja gjithashtu do të shihen / kërkohen nga të gjitha këto kompani 

Në Shqipëri, ky shërbim u ofrohet vetëm anëtarëve të CCI France Albania, falas.

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni: info(@)ccifa.al; cel. +355 68 808 7168

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin