Rafaelo Resort

Company name : Rafaelo Resort

Adresse : Shengjin, Lezhe

Tel : +355 69 205 7155

Site :www.rafaeloresort.com

Email: sales(@)rafaeloresort.com

Rafaelo Resort *****

Rafelo resort, ndodhet  pranë bregdetit të Shëngjinit me sipërfaqe prej 30.000 me rreth 640 dhoma komode dhe luksoze me pamjë nga deti dhe të ndara sipas kategorive: Suite, Junior Suite, Superior Room, Executive Room, 4 dhe 5 yje.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin