Frutis.Al

Saimon Hatia

General Manager

Company name :  Frutis.al

Adresse : . “Suk-1 Fier Albania”

Tel :  +355 67 205 6338

Email :  Info(@)frutis.al

Web:  www.frutis.al

COMPANY DESCRIPTION:

Frutis.al është një biznes I ri në fushën e exportit te frutave dhe perimeve. Ky biznes lindi për të ndihmuar fermerët që asnje product me mundimin dhe djersën e tyre të shkojë dëm kur tregu vendas I ka të plotësuara nevojat e tij. Baza jonë e fortë është përvoja dhe përshtatja me ndryshimet që po njohin tregjet. Ne e ndjekim procesin e punës që tek mbjellja, rritja dhe deri tek përgatitja për tregjet ku është i destinuar produkti.

Objektivi jonë është të rrisim cilësinë e produkteve për tregjet europiane dhe më gjerë.

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Vous débutez à l'export ?