Evènements

Koktej Franko-Italo-Shqiptar në Pallatin e Brigadave.

Les inscriptions ne sont pas encore autorisées pour cet événement. *please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Kokteji do të organizohet nga Dhoma jone ne bashkepunim me Vila Alehandro, anëtari ynë dhe Dhoma e Tregtisë Italiane për të festuar ardhjen e "la Maison Louis Roederer" në Shqipëri

Pjesëmarrja vetëm me ftesë dhe konfirmimi i detyrueshëm.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin