Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[EVENT] Forumi i 2-të Kombëtar i Grave Frankofone Shqiptare

Ky Forum i dytë i grave frankofone për promovimin e dialogut dhe shkëmbimeve mbi barazinë grua-burrë në Shqipëri, dhe këtë vit veçanërisht mbi formimin profesional të grave të reja shqiptare. Frëngjisht-shqip (përkthim simultan) Pjesëmarrja me konfirmim:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4SpqClcZMIS1nEobE_SRCyl2Wc_bKgogaV5gA6vwF2qlMwg/viewform 

 

6/03/ 2018, 09:30 - 11:30

Vëndi : Pallati i Kongreseve

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin