Europe/Paris 

Europe/Tirana 

Europe/Paris1 EUR

Europe/Tirana 121,64 ALL

Actualités

Komunikim- Shtypi

Shqipëria, sekreti i ruajtur më mirë në Ballkan

Vend i vogël, ambicie të mëdha! I liruar nga tutelimi i komunizmit në vitin 1991, ndodhur mes Malit të Zi, Greqisë dhe Italisë, Shqipëria ëndërron të hyjë në Bashkimin Evropian dhe të bëhet një destinacion i vërtetë turistik. Për momentin ata nuk...

All news

Regjistrohuni në newsletter - in tonë !

Ju do të merrni çdo muaj një përmbledhje të të gjitha lajmeve ekonomike dhe anëtarëve tanë për të lehtësuar aktivitetin tuaj në të gjithë sektorët dhe fushat e ekspertizës të mbuluara nga rrjeti.

Numëratori i anëtarëve

Shiko

Le MAG

No items to display

Përse të anëtarësohesh në CCIFA?

Logot e Anëtarëve tanë