Europe/Paris 

Europe/Tirana 

Europe/Paris1 EUR

Europe/Tirana 123,25 ALL

Eventet

No event matches your search

Actualités

Komunikim- Shtypi

CHILDREN'S DAY • Rogner Hotel Tirana

Rogner Hotel Tirana do të shndërrohet në arenën e argëtimit për miqtë tanë të vegjël në këtë ditë dedikuar për ta, duke ju ofruar: • Përzgjedhje e gjerë gatimesh • Personazhe të Disney • Program argëtues (kërcime në grup; muzikë; zbukurime...

All news

Regjistrohuni në newsletter - in tonë !

Ju do të merrni çdo muaj një përmbledhje të të gjitha lajmeve ekonomike dhe anëtarëve tanë për të lehtësuar aktivitetin tuaj në të gjithë sektorët dhe fushat e ekspertizës të mbuluara nga rrjeti.

Numëratori i anëtarëve

Shiko

Le MAG

No items to display

Përse të anëtarësohesh në CCIFA?

Logot e Anëtarëve tanë