Pyetje nëse jeni të kënaqur me punën tonë

Aktualitete mbi Dhomën  | 

I nderuar anëtar,

I nderuar mik,


Për ne është shumë e rëndesishme që anëtarësimi juaj pranë CCI Francë Shqipëri të jetë frytdhënës për ju.

Në mënyrë që t’ju shërmbejmë sa më mirë dhe ne të përmirësohemi në punën tonë,  jeni të lutur të na dërgoni komentet tuaja, ose nëse ju jeni të pakënaqur me shërbimet tona, ju lutem na kontaktoni direkt me telefon apo email.

Ne kemi nevojë për të gjitha sugjerimet tuaja në mënyrë që të përmirësojmë efikasitetin e CCI-së  dhe për këtë ju falenderojmë paraprakisht.

 Jeni të lutur t’ju përgjigjeni këtyre tre pyetjeve:

 

1) A jeni të kënaqur me eventet e organizuara nga CCI Francë Shqipëri?

 

2)     A keni sugjerime, komente rreth shërbimeve dhe eventeve tona ?

 

3)  Çfarë mund ti ofroni CCI dhe anëtarëve të saj (shkëmbimin e përvojës, informacion, oferta te  specifikuara, etj ... ) ?

 

 

Miqësisht,

Julien Roche

Kryetar

Nos événements

< November 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE