TRAJNIM PROFESIONAL MBI ARTIN E DEGUSTIMIT TE VERES

“Tri gjëra e bëjnë njeriun mjeshtër: Dituria, Vullneti dhe Aftësia”(thenie e pop.)

Aktualitete mbi Dhomën  | 

KURSE TRAJNIMI PROFESIONALE MBI PRAKTIKËN E PRODHIMIT DHE ARTIN E DEGUSTIMIT TË VERËS

“NGA VRESHTI NË GOTË”

NJOHJA ME ARTIN E DEGUSTIMIT TË VERËS

DY DITE (12-ORE)     Kapitulli: I, V.                    CMIMI 160 EURO.

Regjstrimet kryhen nga DATA 25/10/2018-05/11/2018 online duke klikuar këtu ose pranë zyrave të shoqatës “Prodhuesit e Verës Familjare”  

ekspertwine@yahoo.com 

00355 (0) 69 22 09 157

Ky trajnim u vjen në ndihmë dhe u jep mundësi të gjithë amatorëve entuziast, studenteve, shefave të restoranteve, teknologeve, konsumatoreve, klientëve, me moton “kënaqësi në duart e konsumatorit”, shijimit të një shumë llojshmërie verërash të vendit dhe botës...

SHËNIM: 1-Për cdo student që regjistrohet – Pagesa REDUKTOHET ME  25 %  të cmimit. 2- brënda kesaj pagese përfshihen manuali i leksioneve, free wi-fi, (2- kafe në pushimet përkatëse sipas axhendës që do ju dorëzohet në momentin e regjistrimit, dhe dreka-bufe).

Trajnimi  kryhet në datat :9,10 /11/2018 nga ora 10:00-16;00 , në ambjentet e Kantinës “VILA-SHEHI”,

Adresa: Shehlereve, Gjokaj , Vore, Tirane. Tel: 06864 87 370

TË GJITHË PJESËMARRËSIT PAISEN ME CERTIFIKATËN E LËSHUAR NGA DHOMA FRANCEZE E SIGLUAR NGA DEGUSTATORËT MË TË MIRË FRANCEZ E SHQIPTAR.

TRAJNIMI ORGANIZOHET NGA SHOQATA KOMBËTARE E PRODHUESVE TË VERËS FAMILJARE NË BASHKËPUNIM ME DHOMËN E TREGTISË DHE INDUSTRISË FRANCË-SHQIPËRI.

Nos événements

< November 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE