Renault Auto Mita ka filluar aktivitetin në Shqipëri falë punës së stafit të CCI France Albanie.

Aktualitete mbi Dhomën  | 

Renault  Auto Mita ka filluar aktivitetin në Shqipëri falë punës së stafit të CCI France Albanie.

Auto Mita është themeluar ne vitin 1988 nga inxhinieri z. Blerim Mita, tashme drejtor gjeneral i kompanisë. Ai qysh prej fëmijërisë ishte i entuziazmuar për industrinë e automobilave, pasion i cili bën qe kompania Auto Mita të drejtohet jo vetëm si biznes por edhe si pasion. 

Auto Mita filloi operimin në vitin 1988, me një hapësire prej 70 metra katrore, me 2 punëtorë, duke përfshirë edhe vetë pronarin, i cili ishte shef i servisit.

`Në atë kohë, duke e konsideruar numrin e vogël te automjeteve në Kosovë, për këtë lloj të kompanive, puna e suksesshme ishte e vështirë. Vizioni dhe njohuritë teknike që atëherë i kishim na shtyn që të pajisemi me teknologji kompjuterike më të avancuar të asaj kohe, gjë që i solli Auto Mita-s avantazh të madh në krahasim me konkurrencën dhe kështu arriti te pozicionohet si një servis me reputacion te larte ne tregun Kosovar.

`Në Kosovën e pasluftës, si çdo gjë, u ndryshua rrënjësisht edhe tregu i automobilave. Auto Mita ndërtoi ofiçinën e re me 350 metra katrorë, ku të punësuar ishin 8 punëtorë. Strukturës së klientëve privat ju shtuan edhe organizatat ndërkombëtare qe vepronin ne Kosove, si UNICEF, OXFAM, Mercy Corps, e shumë të tjera, të cilat ndikuan në profilizimin tonë.

`Duam qe tju falenderojm per interesim tuaj ne brendin boteror qe ne e perfaqesojme qe ka nje tradite ne auto industri qe nga viti 1898.

Nos événements

< January 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Blerta Zeqiri Photography
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Celesi Group
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Diamant
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GPS- Group
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE