Prezantimi i Epitech dhe Bursave për Studentët nga Korça

Aktualitet mbi anetaret  | 

Korça feston këte vit 100 vjetorin e liceut francez të vendosur në këtë qytet. Ky lice ka përgatitur një pjesë të elitës shqiptare dhe ka kontribuar në një traditë të fortë frankofone të këtij vendi.

Me këtë rast Epitech Albania do të zhvillojë një konkurs rezervuar të rinjve të Korçës për ti mundësuar atyre bursa studimore.

Epitech Albania është një antenë e shkollës franceze të Inovacionit dhe Ekspertizës Informatike Epitech Francë dhe hap dyert e saj në Tiranë për vitin akademik 2017-2018.

Lëndët do të zhvillohen në gjuhën angleze dhe në të njëjtat kushte si në Francë nga pedagogë të Epitech Francë e cila do të jetë garante në vazhdimësi e reputacionit të ekselencës pedagogjike të Shkolles së Inovacionit dhe të Ekspertizës Informatike.Gjuha dhe Vlerat franceze do të vlerësohen ashtu siç duhet.

Një prezantim i Epitech Albania dhe i konkursit (Ofrimit të 4 Bursave) do të organizohet ditën e enjte më 10 gusht në orën 11.00 në Qendrën Rinore të qytetit tuaj.

Ju ftojmë të vizitoni faqen e internetit : www.epitech.al 
ose të kontaktoni në numrin e telefonit : 042 204 104

Jeni të gjithë të mirëpritur 

Nos événements

< October 2017 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • ASC UNION
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Acadmy Plus
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol shpk
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
  • Century 21
  • Citroen Albania
  • Degremont
  • Diamant
  • ELBASHEHU
  • EURO Partners sh.p.k
  • Egis International
  • Egle security
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Encon Consulting
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • GDF SUEZ
  • GPS- Group
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Herve Loiselet Interior Design
  • Hotel Diplomat
  • IMI Farma
  • INSIG
  • KANGURI
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • Logo Suez
  • M pay
  • Marlotex
  • Mazars
  • NAPOLEON
  • Nexter System
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SALILLARI
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • SEMIN- SAS
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Sigma Interalbanian
  • Sky Net Logistic
  • Societe General Albania
  • Sodineg France
  • Spiecapag
  • T&G ALBA shpk
  • THE BLACK ROCKETS
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts
  • phonext
  • sheraton

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

© 2017 CCI FRANCE ALBANIE