Gëzuar festat e fundvitit !

Aktualitete mbi Dhomën  | 

Të dashur anëtarë dhe miq,

Ky vit pothuajse po mbaron e festat po afrojnë, ne dëshirojme  t'ju shprehim mirënjohjen tonë për kontributin dhe mbështetjen tuaj gjatë gjithë vitit 2017. FALË JUSH  NE PATËM NJË VIT TË SUKSESHËM.

Periudha e Krishtlindjeve konsiderohet si një nga më të gëzueshmet e vitit.  Me kënaqësi dhe me bindjen se e ardhmja do jetë e shkëlqyer, Ju urojmë një Sezon të Gëzuar Festiv.

Kalendari i eventeve të CCI France Albanie për vitin 2018 është caktuar tashmë dhe fillon me Asamblenë e Përgjithshme e cila do të zhvillohet në fillim të shkurtit 2018 !

Qëllimi ynë për vitin 2018 është rritja e biznesit tuaj nëpërmjet shërbimeve dhe aktiviteteve të CCIFA-s. Edhe një herë, ndihma juaj për zhvillimin e Dhomës ka qenë shumë e çmuar.

Ju urojmë një sezon të mrekullueshëm festash dhe  shihemi vitin tjetër!

 Dear Members and friends,

With the year almost at a close and as the holiday season merrily rings its bells upon us, we would like to express our gratitude to all our Members and Associates for your contributions and support throughout the year 2017. YOU ARE THE REASON WE HAD A SUCCESSFUL YEAR.

Christmas is considered to be one of the most joyous times of year. It is with this joy and growing confidence in the future of CCIFA that we are delighted to wish you a Happy Festive Season. 

To begin with, the CCI France Albanie's Calendar of Events for the year 2018 is out with the CCIFA General Assembly scheduled to take place in February 2018!

The objective for 2018 is to boost your business productivity through CCIFA services and activities. Once again, your efforts in the growth of our Chamber have been priceless. 

Have a wonderful holiday season and see you next year!

Nos événements

< October 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE