Festa e Muzikës në Tiranë - AGAPE (RnB / France)

Aktualitete mbi vendet  | 

17:00 : FRANCË / PERU (Fanzone)
19:30 : Glug x CANNT - Afterparty (Tulla Nouvelle)
20:30 : KONCERT (Tulla Nouvelle)

Tulla Nouvelle ► Veranda e Operas (shkalla nga Instituti Italian i Kulturës, pas godinës)

Agape, një producent i ri parizian këndon për melankolinë e ditëve që ikin e nuk kthehen, por me nota pasionante dhe të veçanta, e kështu ne do të bëhemi një me të në RNB-në e tij elektrike, e do të ndeshemi aty me të tjerë të pasionuar pas muzikës, e më pas do të kërcejmë të gjithë bashkë.
Ai vjen të zbulojë Shqipërinë, i shoqëruar nga dy muzikantët e tij, me rastin e Festës së Muzikës, tanimë kjo ditë festohet në mbarë botën.

https://www.youtube.com/watch?v=J1mvv3WKMow&feature=youtu.be

Eventi në Facebook :https://www.facebook.com/events/2496197360606457/?active_tab=about

Këtë vit, koncerti i Festës së Muzikës do të organizohet në partneritet me "Creative week" në kuadër të Festivalit CANNT, një ngjarje e rëndësishme për industritë krijuese. 
Festivali CANNT është një event alternativ për ata dhe ato që nuk mund të marrin pjesë në Festivalin francez “Cannes Lions International Festival of Creativity”.

Koncerti i Festës së Muzikës do të zhvillohet gjatë after party-it që mund të konsultoni në këtë link : https://www.facebook.com/events/248955075683209/

 

Ky turne organizohet nga Aleancat Franceze të Shqipërisë në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Shqipëri.

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE