[EVENT]Asambleja e Përgjithshme 2018- Dhoma jonë zgjodhi Këshillin e ri Drejtues për periudhën 2018-2020...

Aktualitete mbi Dhomën, Mirëse erdhët në CCI FRANCE ALBANIE  | 

dhoma e tregtisë dhe industrisë France- shqipëri zgjodhi këshillin e ri drejtues për periudhën 2018-2020

6  shkurt 2018 në hotelin MakTirana

Më shumë se 80 anëtarë dhe miq u mblodhën rreth Kryetarit Julien Roche në Asamblenë e Gjashtë të Përgjithshme të CCI Francë- Shqipëri me 6 Shkurt 2018.

Pas mirëseardhjes së Presidentit, seanca u hap me prezantimin aktivitetit gjatë 12 muajve të fundit nga znj. Blerina Kazhani, Drejtoreshë Ekzekutive. Më pas ajo prezantoi listën e eventeve që do të organizohen gjatë 2018.

Pasi u prezantuan pasqyrat financiare për 2017 nga z. Teit Gjini, Julien Roche ftoi anëtaret të votojnë për të miratuar raportin financiar të vitit 2017. Më pas Kryetari vijoi me rendin e ditës së mbledhjes.

« Anëtarët tanë janë pasuria jonë, të zgjedhurit janë po aq të rëndësishëm. » Ne dimë ta përdorim këtë forcë. Ne duhet të krijojmë një platformë shkëmbimi, komunikimi ndërmjet anëtarëve të këshilit drejtues dhe anëtarëve, për të krijuar mundësinë që të takohen.

Mbledhja e Asamblesë u shoqërua me një koktejl në të cilin morën pjesë personalitete të politikës dhe biznesit. Gjithashtu na nderoi me pjesëmarrjen e saj Këshilltarja e parë e Ambasadës, Znj. Isabelle le Guellec.

CCI Francë- Shqipëri është e hapur për të gjitha kompanitë që dëshirojnë të bashkëpunojnë me kompanitë franceze.

Asambleja e Përgjithshme zgjodhi Këshillin e Ri Drejtues për një periudhë dy vjeçare, 2018-2020:

Julien Roche, u rizgjodh Kryetar i CCI Francë- Shqipëri

 

Zëvendës Kryetare e Parë-  u zgjodh Znj. Elisabeth GJONI, Drejtoreshë e Përgjithshme e Amadeus Group.

 

4 Zëvendës- Kryetarë:

Zgjim MITA, Drejtor i Përgjithshëm i Renault AutoMita

Ylli SULA, President Celesi Group

Jean Alain JOUAN, Drejtor i Përgjithshëm i Aleat Safran Group

Gasmen TOSKA, President i Marlotex


Përgjegjës I Thesarit

Teit GJINI, Partner i Mazars Albania

 

3 Anëtarë të Këshillit Drejtues:

Bora FERI, MPAY

Eni KALO, Kalo & Associates

Aleksandër XHUVANI, Drejtor i IFG Tirana

 

Për më shumë informacion mbi aktivitetin e CCI FA, ju ftojmë të lexoni raportin vjetor 2017.

https://issuu.com/blerinakazhani/docs/raporti_vjetor_-_shqip_08 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE