[EVENT] FORUMI I BIZNESIT FRANCË- BALLKAN 2018

Aktualitete mbi Dhomën  | 

Zhvilloni aktivitetin tuaj në tregjet me rritje të shpejtë në Evropë

Në datat 31 Maj dhe 1 Qershor 2018 do të mbahet në Beograd “Forumi Ballkanik i Biznesit”. Në këtë event do të mblidhen bashkë rreth 250 përfaqësues nga sektorët:  infrastrukturë, energji, IT, agroindustri dhe turizëm.

Qëllimi i këtij forumi është të zhvillojë marrëdhëniet e biznesit midis Francës dhe Rajonit të Ballkanit, me fokus në eksportet franceze dhe investimet franceze në Ballkan, duke mos përjashtuar gjithashtu nën-kontraktimin dhe transferimin e teknologjisë.

Çdo kompani shqiptare që kërkon furnizues francezë, njohuri, bashkë-investitorë, partnerë tregtarë francezë për eksport në tregjet e treta janë të mirëpritur.

Më shumë se 30 kompani franceze do të jenë në Beograd për të paraqitur produktet dhe njohuritë e tyre.

Gjatë këtij forumi do të organizohen takime B2B dhe në ndihmë të kësaj është ndërtuar një platformë online për takimet B2B, në mënyrë të tillë që kompanitë pjesëmarrëse në event mund të regjistrojnë profilin e tyre dhe të kërkojnë takime me pjesëmarrës të tjerë.

Ky forum i drejtohet kompanive nga: Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Qiproja, Greqia, Kosova, Maqedonia (F.Y.R.), Moldavia, Mali i Zi, Rumanisë dhe Serbisë.

VËNDI

Metropol Palace, Bulevar Kralja Aleksandra 69, Belgrade 11000

Tel : +381 11 33 33 100

 Regjistrohu këtu !

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE