[EVENT] Forumi i 2-të Kombëtar i Grave Frankofone Shqiptare

Aktualitete mbi Dhomën  | 

Në kuadër të Pranverës së Frankofonisë 2018-të, CCI France Albanie në bashkepunim me Ambasadës së Francës në Shqipëri, Organizatën Ndërkombëtare të Frankofonisë, Agjencisë Universitare të Frankofonisë dhe Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të Universitetit të Tiranës, në datën 6 mars 2018-të u zhvillua Forumi i Dytë i Grave Frankofone të Shqipërisë.

Me pjesëmarrjen e Shkëlqesise së saj : Znj. Christina Vasak, Ambasadore e Francës në Shqipëri, Znj. Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetit dhe e Mirqënies Sociale në Shqipëri, Znj. Rennie Yotova, Drejtoreshë e Zyrës së Evropës Qendrore dhe Lindore të Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë, Z. Giuseppe Belsito, Përfaqësues i zyrës për çështjet e grave të OKB-së në Shqipëri, Znj. Elisabeth Gjoni - Nënkryetare e parë e CCIFA, Drejtoreshë e Përgjithshme e Amadeus Palace Znj. Monica Jiman, Drejtoreshë e Përgjithshme e ”Fabrikës së Softuerit Pentalog” dhe, Koordinatore e Rrjetit të Grave Sipërmarrëse Frankofone, Znj. Flutura Xhabija, Presidente e Shoqatës së Grave Afariste dhe Zejtare të Shqipërisë, Znj. Esmeralda Kromidha, pedagoge në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës, Znj. Brikena Baxhaku, Drejtoreshë e Shkollës "Harry Fultz".

 

Moderatorë të Forumit ishin: Znj. Esmeralda Kromidha, Pedagoge në Universitetin e Tiranës, nismëtare e Forumit të parë të grave frankofone në Shqipëri dhe Znj. Drita Rira Pedagoge në Universitetin e Tiranës.

 

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE