Dhoma e Tregtisë dhe Indusitrisë Francë- Shqipëri rekruton për një nga klientët tanë : Menaxher Restorantesh...

Aktualitet mbi anetaret  | 

Përgjegjësitë

·         Të menaxhoje cdo dite aktivitetin e restorantit

·         Të ofrojë shërbim cilësor dhe te siguroje kënaqësine e klientit

·     Të përgjigjet në mënyrë efektive dhe të saktë ndaj ankesave të klientëve në restorant dhe të rishikojë situatat në përmirësimin e cilësise

 

·        Përshkrimi I punës:

·         Kerkojme një menaxher restoranti për te drejtuar restorantin. Ju duhet të pregatisni një menu me cilësi të lartë dhe duhet të motivoni stafin tone për të ofruar shërbime të shkëlqyera ndaj konsumatorëve.

·        Përgjegjësitë e menaxherit të restorantit përfshijnë; mbajtjen e të ardhurave të restorantit, përfitueshmëri dhe cilësi. Ju do të siguroni funksionimin efikas të restorantit, duke ruajtur standardet e larta të prodhimit, cilësisë dhe shërbimit ndaj klientit.

·     Për të qenë I suksesshëm në këtë rol, duhet që të keni aftësi dhe experience në fushën e menaxhimit. Duhet të dini se si të menaxhoni kuzhinën, të kontrolloni klientët ,dhe stafin tuaj gjatë fluksit të punës. Pra ju duhet të na siguroni që cdo gjë shkon mire dhe klientët do të mbeten të kënaqur.

  

Përgjegjësitë :

·         Menaxheri duhet të koordinojë punët e përditshme të restorantit, si ndaj guzhinës dhe ndaj shërbimit të klientit.

·    Të vlerësojë stafin dhe të marrë feedback-un tek klientët për shërbimin e ofruar, për përmirësimin e produktivitetit.

·         Të ekzaminoj rregullisht cilësinë e produkteve dhe të kërkojë gjithmonë furnitorë të rinj.

·         Te organizoje dhe te supervizoje turnet

·         Të shikojë nëse nevojiten mallra të ndryshëm, ene kuzhine apo produkte për pastrim.

·         Duhet të ruajë një imazh të mire për restorantin dhe të jape sygjerime për përmirësimin e tij.

·         Duhet të rekomandojë mënyrat për të arritur një audiencë më të gjerë (p.sh. reklama në media apo rrjetet sociale)

·         Të trajnojë punonjësit e rinj dhe aktual, për praktikat e duhura të shërbimit ndaj sklientit

 

Kërkesa:

·         Eksperiencë pune si Menaxher Restorantesh

·         Kompetenca të forta në leadership, dhe aftësi msotivuese

 

Shënime:

·         Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në : info@ccifa.al

·         Kandidatët e interesuar luten të dërgojnë CV- të e tyre deri më 15 Dhjetor 2017

·         Të gjitha kërkesat do të trajtohen në fshehtësi të plotë

·         Vetëm të përzgjedhurit do të ftohen për të dhënë një intervistë

 

  

Nos événements

< December 2018 >
Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Na japin besimin e tyre

  • A.R.S Legal & Financial Services
  • ADG VALVE
  • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
  • AIMS
  • AS Venture Capital
  • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
  • Airbus helicopter
  • AlbStar
  • Albesol sh.p.k
  • Albinfos
  • Alehandro Distribuzzione
  • Aleksander Xhuvani
  • Amadeus
  • Ar&Lo
  • Association Forains (SHOQATA ARGETUESVE TE LODRAVE AMBULANTE)
  • Boga& Associates
  • By best duty free
  • CNR
  • Celesi Group
  • Construction Albania
  • EURO Partners sh.p.k
  • Eagle security
  • Edvin Murati
  • Egis International
  • Electral Sh.P.K
  • EnBi POWER SH.P.K
  • Eriketa Kokoli
  • Ernest Koliqi
  • Eutelsat
  • FIRST SHPK
  • FRUTIS.AL
  • Green Technologies
  • Haxhia & Hajdari
  • Hotel Diplomat
  • IBS SH.P.K
  • IMI Farma
  • Kallfa
  • Kalo
  • Kantina e Familjes Tufa
  • Kastrati
  • Legal & Professional Services SHPK
  • M pay
  • MAKTIRANA Hotel and Tower
  • Marlotex
  • Mazars
  • Mei Realty
  • Nexter System
  • Noter- VIOLA SADUSHAJ
  • Olivier Laurence
  • PEUGEOT
  • Pedersen and Partners
  • Pelikan SH.P.K
  • Qendra EPITECH
  • RENAULT
  • Rogner
  • SAFRAN
  • SAM INTERNATIONAL
  • SANOFI
  • SELENICE BITUMI
  • Saint Gobein Construction Products Kosova & Albania
  • Seed Consulting ltg
  • Servier
  • Societe General Albania
  • Sofrecom / Part of the Orange group
  • Spiecapag
  • THALES GROUP
  • Tashko pustina
  • USLUGA
  • Vacance en albanie
  • Victoria Invest
  • icts

Kontakt

Bul. “Deshmoret e Kombit”

Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

Cel. +355 68 40 89 998
e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

Fluid Content type not selected - edit this element in the TYPO3 backend to fix this!

Content uid: [18229]

© 2018 CCI FRANCE ALBANIE