Newsletter

Fillimisht “Albanie Monde Express” tashmë “France Albanie Express” tenton të përshkruaj jetën e CCI France Albanie dhe të sjellë një vizion realist dhe pozitiv për Shqipërinë. 

Buletini France Albanie Express publikohet cdo tre muaj dhe paraqet nje bilanc te aktiviteteve te CCI France Albanie dhe te anetareve te saj.

 

 

 

Newsletter te CCI France Albanie

  Nos événements

  < June 2017 >
  Mon.Tue.Wed.Thu.Fri.Sat.Sun.
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30

  Na japin besimin e tyre

   • A.R.S Legal & Financial Services
   • ADVANCED BUSINESS SOLUTION-ABS
   • AIMS
   • ASC UNION
   • AUTO FRANCE LUBRICANTS SHA
   • Acadmy Plus
   • Airbus helicopter
   • AlbStar
   • Albinfos
   • Alehandro Distribuzzione
   • Aleksander Xhuvani
   • Amadeus
   • Ar&Lo
   • Boga Associates
   • Buka franceze
   • By best duty free
   • CNR
   • CORPORATE SOLUTION-CS GOUP
   • Celesi
   • Century 21
   • Citroen Albania
   • Degremont
   • Denys sas
   • Diamant
   • ELBASHEHU
   • EURO Partners sh.p.k
   • Ecotour Albania
   • Egis International
   • Egle security
   • Encon Consulting
   • Eutelsat
   • FIRST SHPK
   • GDF SUEZ
   • Green Technologies
   • Haxhia & Hajdari
   • Herve Loiselet Interior Design
   • Hotel Diplomat
   • IMI Farma
   • INSIG
   • KANGURI
   • Kallfa
   • Kalo
   • Kastrati
   • Klik Ekspo Group
   • Legal & Professional Services SHPK
   • Logo Suez
   • M pay
   • Marlotex
   • Mazars
   • NAPOLEON
   • Nexter System
   • PEUGEOT
   • Pedersen and Partners
   • Playgroung Albania
   • RENAULT
   • Rogner
   • SAFRAN
   • SALILLARI
   • SANOFI
   • SELENICE BITUMI
   • SEMIN- SAS
   • Seed Consulting ltg
   • Servier
   • Sigma Interalbanian
   • Sky Net Logistic
   • Societe General Albania
   • Sodineg France
   • Spiecapag
   • T&G ALBA shpk
   • THE BLACK ROCKETS
   • Tashko pustina
   • USLUGA
   • Vacance en albanie
   • Victoria Invest
   • icts
   • phonext
   • sheraton

  Kontakt

  Bul. “Deshmoret e Kombit”

  Twin Towers, Tower 1, Kati 7, Tirana Albania 

  Cel. +355 68 40 89 998
  e-mail: blerina.kazhani@ccifa.al 

  © 2017 CCI FRANCE ALBANIE